www.gynkom.sk                                                                                                                                           Sk    Hu

Üdvözöljük magán nőgyógyászati rendelőnk oldalán

Társaságunkat 2006 augusztusában hoztuk létre.  Intézményünkben a két alapító szakorvos, MUDr. Hegedűs Zoltán és MUDr. Ipóth Szilárd nőgyógyászok rendelnek felváltva, mivel részmunkaidőben a révkomáromi FORLIFE Kórházban is dolgoznak.

Csúcstechnológiával felszerelt, standardon felüli rendelőnkben nőgyógyászati, szülészeti és szonográfiás vizsgálatokat végzünk. Az ultrahangvizsgálatokat csúcsminőségű ALOKA SSD 3500 típusú készülékkel hajtjuk végre, amely 4D szoftverrel is rendelkezik. A kismamák négydimenziós ultrahangos vizsgálatát DVD-re játsszuk fel.  

2006. november 24-én társaságunk együttműködési szerződést kötött a pozsonyi ISCARE Mesterséges Megtermékenyítési Központtal, melynek keretén belül az ISCARE elismert szakorvosai rendszeresen látogatják rendelőnket. Havi két alkalommal a gyermektelen házaspárok problémájának megoldásában segítenek. Mindkét társaság célja, hogy azonnali és magas színvonalú segítséget nyújtson meddőség esetén. Legelőször a kivizsgálások menetét határozzuk meg, majd a lehető leghatásosabb és leggyorsabb problémamegoldás érdekében rövid időn belül el is végezzük azokat. A kezelések során a nők hormonális rendellenességeit is helyreállítjuk a lehető leghatásosabb módon.   Mivel a gyermektelenség okozója a férfinál fellépő rendellenesség, ill. betegség is lehet, intézményünk urológus szakorvossal is együttműködik.

A sebészeti beavatkozásokat és a szülések levezetését a révkomáromi FORLIFE Kórházban végezzük.

 

Rendelés


 

Hétfő:           7.00 – 14.00 – MUDr. Ipóth Szilárd

Kedd:           7.00 – 14.00 – MUDr. Ipóth Szilárd

Szerda:        7.00 – 14.00 – MUDr. Hegedűs Zoltán

Csütörtök:  7.00 – 14.00 – MUDr. Hegedűs Zoltán

Péntek:        7.00 – 14.00 – MUDr. Ipóth Szilárd, 
                      MUDr. Hegedűs Zoltán

4D Ultrahang

Copyright (c) Gynkom 2007. All Rights reserved. Webdesign: gART